В следващият текст не става дума за предсказание или пророчество. Става дума за глобален план на масонския елит, за тайна мрежа, която се плете над главите на човечеството, част от който план вече се е реализирал, пише mknews. Хората по света от столетия говорят за мир и от столетия войните не спират. Дори нещо повече, с призиви за мир и стабилност са се избивали и продължават и днес да се избиват хиляди хора. Това няма как да стане, ако не е налице таен заговор на огромна мрежа, която има властта да насочва световната политика и да си играе със съдбата на хората.

Това се доказва и от писмото на един от най-високопоставените масони в съвременната история- Алберт Пике, върховен командир на Шотландската ложа на свободните зидари в Америка. Документът е написан през 1871 година и е изпратен до Джузепе Мацини, италиански масон и революционер.

Голяма част от онова, което Пике е написал в писмото си вече е било или е реалност, в това число и двете световни войни. Има обаче да преживеем и трета световна война, твърди документът.

Ето част от писмото:

„Първата световна война трябва да се води, за да се позволи на илюминатите да свалят от трона династията на руските царе и да направят Русия крепост на атеистичния комунизъм. Причина за войната ще станат различията между британското и германското кралски семейства, които ще бъдат раздухани от илюминатите. В края на тази война ще се намали силата ан религията и в много страни ще се получи ново управление-комунизъм.

Втората световна война ще бъде предизвикана от разликите между фашистите и политическите ционисти. Тя ще унищожи фашистите и ще укрепи ционистите, които трябва да получат и собствена държава. Международният комунизъм трябва да стане в края й толкова силен, че да се превърне в противотежест на християнството.

Третата световна война ще бъде предизвикана от различията между политическите ционисти и лидерите на ислямския свят, предизвикани от илюминатите. Войната трябва да се води по такъв начин, че ислямът – мюсюлманският арабски свят и ционизмът-Израел да се унищожат взаимно. В резултат хората ще се разочароват от християнството и ще приемат учението на Луцифер, което ще бъде представено пред света. Така християнството и атеизмът ще бъдат изкоренени.”