Интернет магазинът eMag.bg подготвя изненада за утрешния Black Friday (Черния петък) – денят на големите отстъпки. Водещи автодилъри ще предложат чрез платформата на eMag над 80 автомобили и скутери от 10 марки – Toyota, Opel, Chevrolet, Great Wall, Peugeot, Piaggio, Fiat, Vespa, Alfa Romeo и Ssang Yong.
Избрани модели ще се продават с отстъпка в цената до над 6000 лв., според предварителната информация. Така например, Toyota Corolla 1.33 6MT Terra 99 к.с. с каталожна цена от 30 590 лв. ще струва по време на Black Friday 24 900 лв. Моделът Fiat 500 1.2 8V, автоматик, 69 к.с. с каталожна цена от 29 100 лв. ще се предлага за 22 900 лв., а Vespa Sprint 2T, 50 куб.см. с каталожна цена от 5750 лв. ще струва утре 4750 лв.
Механизмът на резервация е лесен, както и направата на регулярна поръчка в eMag. Необходимо е купувачът да добави автомобила в своята количка и да я резервира. За запазване на автомобил, клиентите заплащат възстановяем депозит от 500 лв., след което покупко-продажбата се завършва в представителство на автодилъра.
„Искаме да покажем, че пазаруването онлайн e изключително лесно, независимо какъв е продуктът. Автомобилите ще са налични за резервация на eMag.bg само по време на Black Friday, но при запазване на автомобил, клиентът може да завърши покупко-продажбата до 7-ми декември”, поясни Огнян Лахчев от eMag.
Промоционалната кампания Black Friday ще се проведе утре, 27 ноември. По време на своето най-мащабно шопинг събитие eMag ще предложи широко разнообразие от продукти с намаления до 70% – компютри, телевизори, лаптопи, битова техника и много други.