Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики “Bohemian Rhapsody”, “Somebody To Love”, “I Want to Break Free” и “The Show Must Go On”. През 2013 г. успяхме да се насладим на хитовете на Queen като част от мюзикъла “We will rock you”. Сега обаче ни предстои среща с легендарната група За първи път ще видим на живо Брайън Мей и Роджър Тейлър. Заедно с тях ще чуем и младата звезда Адам Ламбърт.Концертът на стадион „Георги Аспарухов“ ще е част от фестивала „Арена Музика”. Това е една от специалните изненади за всички музикални фенове от СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС през 2016-та – годината, в която компанията с над 500 организирани концерта празнува своя 25-годишен юбилей!

Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Меркюри, Queen продължават да са една от най-великите групи в рок и поп историята. На 31 октомври Брайън Мей и Роджър Тейлър заедно с Адам Ламбърт отбелязват 40-та годишнина от създаването на историческия сингъл “Bohemian Rhapsody”.

QUEEN + Adam Lambert предоставят на публиката над два часа чисто музикално удоволствие, което оказва невероятно въздействие на всеки музикален фен, който има късмета да се наслади на шоуто им. То ще се състои на 23 юни 2016 г. на стадион „Георги Аспарухов” в София. Билетите ще бъдат в продажба от 30 ноември.