Криминално проявен благоевградчанин е пребит и ограбен посред бял ден. 55-годишният Красимир Григоров е нападнат в събота около 12.30 часа в кв. "Еленово" от двама млади мъже и една жена, пише в. "Струма".

Трима души са се нахвърлили върху 55-годишния мъж и започнали да му нанасят удари по лицето и тялото, след което му отнели около 1200 лева, които носел у себе си.

Пострадалият е подал сигнал в полицията и в резултат на предприетите действия е установено, че единият от нападателите е 32-годишният Васил Манолов, известен в кримисредите с прякора Чебурашка. Той е привикан за разпит в полицията, а на другия ден е дала обяснения и приятелката му Ирена Христова, която била с него по време на екшъна. Другият замесен мъж не е открит. Работата по случая продължава, проверяват се различни версии.

Красимир Григоров е стара кримка, осъждан е няколко пъти - за кражба и наркотици. От няколко месеца той е започнал да се занимава с бизнес и е станал собственик и управител на фирмата "Афинити-МЛ" ЕООД, която е с капитал от 2 лева.

Любопитното е, че фирмата преди това е била собственост на 80-годишната Евгения Радева, майка на кабелния бос Емил Радев и криминално проявения Марио Радев.