Морис Харис е следващият съперник на Кубрат Пулев. Това съобщи родният боксьор на официалната си страница си във Facebook.
Харис е на 39 години, с 50 мача зад гърба. Харис има 26 победи, 11 от тях с нокаут. Последната му изява е на 10-и октомври в Каракас (Венесуела), когато губи от Александър Устинов (Узб) битката за вакантния пояс в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA).
Пулев (22 мача, 21 победи, 11 с нокаут) на 5 декември ще се качи на ринга в най-новата зала на Хамбург - ISLAND PARK HALL в предпоследен двубой от програмата на гала-вечерта „Back to the roots" („Обратно към корените") на промотърската компания „Зауерланд".
В Берлин, Пулев се подготвя под ръководството на един от най-успешните треньори в историята на германския бокс – Ули Вегнер.
Билети за галата „Обратно към корените" могат да бъдат открити за онлайн продажба в мрежата на www.eventim.de и в тази на www.tickethall.de.
В Германия шоуто с участието на Кобрата ще се излъчва директно по SAT1 и онлайн в платформата www.ran.de. У нас по традиция феновете на бокса могат да наблюдават Пулев в ефира на Нова Броудкастинг Груп.