Предлагаме ви една билкова рецепта от далечен Тибет, която ще помогне на организма ви да се пречисти от вредните токсини.

Веднъж преминали курса, ще почувствате обновление на цялото тяло.

Това е така, защото рязко подобряват обмяната на веществата, а организмът се пречиства:
100 г лайка, 100 г жълт кантарион, 100 г безсмъртниче (жълт смил) и 100 г брезови пъпки се смесват и се слагат в буркан с капачка.

Тези билки ще намерите във всяка билкова аптека. Вечерта изсипвате 1 суп. лъжица от билковата смес в 0,5 л вряла вода и оставяте да престои 20 минути. Прецеждате през тензух, като изстисквате остатъка.

Сипете си чаена чаша и разтворете в нея 1 ч. лъжичка мед. След като я изпиете, не трябва нито да ядете, нито да пиете, затова процедурата се прави преди нощния сън. На следващата сутрин се стопля и остатъка от сместа, на водна баня, като се разтваря в него 1 ч.л. мед и изпивате около 15-20 минути преди закуска. Вечерта процедурата се повтаря. Така се продължава, докато свърши цялата билкова смес.

Внимание!

Курсът може да бъде повторен най-рано след 5 години!

След като го преминете, организмът ви ще се изчисти от вредните вещества, ще се подобри и обмяната на веществата, тялото се освобождава от натрупванията на мазнини, кръвоносните съдове стават по-еластични. Т.е. предпазвате се от склероза, инфаркт, хипертония, изчезва шумът в главата, виенето на свят, кожата става по-гладка и добива приятен здрав вид.

Знайте, че ако сте алергични към тревни полени, не може да пиете лайка, тъй като тя именно отключва алергените от прашеца.