28-годишна жена се е самоубила в Бургас, а детето й е било намерено мъртво в леглото си в семейния апартамент, съобщи полицията.
Жената оставила две предсмъртни писма и се хвърлила от новострояща се жилищна кооперация в жк "Меден рудник". Загиналата е на 28 години и живеела в бл. 84 в комплекса.
Трагедията се разиграла в неделя следобед, когато в 4-то РУП на МВР в Бургас е получено съобщение за жена, паднала от строящ се блок. Сградата се намира до бл. 174 в комплекса. На мястото били изпратени полицаи и лекарски екип, които констатирали смъртта на жената. В якето й било открито първото предсмъртно писмо.

Полицаите отишли в апартамента на жената. В този момент оттам сигнал до полицията подавал 52-годишният й баща, който намерил 7-годишния си внук мъртъв в леглото. Детето страдало от детска церебрална парализа и тумор в мозъка.
В близост до детето е открито второ предсмъртно писмо, написано от самоубийцата, в което тя заявявала, че ще сложи край на живота си. Видими следи от насилие по трупа на момченцето не са открити.

Телата и на двамата са откарани за аутопсия.