Всичко около уволнението на Румяна Ченалова е цирк, когато се подаваха сигнали, че става нещо нередно, никой не реагира. Това каза в студиото на Нова телевизия бащата на убития пред дискотеката „Соло” Кирил Въжаров - Михаил.Той смята, че не само уволнената вчера дисциплинарно бивша съдийка е виновна, има и други, които са замесени в оправдаването на убиеца и пускането му на свобода. „не знам, казват че правят реформи, че ще променят Конституцията, но нищо не се случва”, казва още Михаил.

Той съобщи, че има доказателства за оказан натиск за решаване на делото благоприятно за убиеца и че е предал всичко това в ДАНС. „ВСС уволнява съдии, когато има зависимост. Едни съдии са зависими от други съдии. Делата не се решават само от конкретните съдии, а от висшестоящи над тях”, смята Михаил Въжаров .

Според него, убиецът на сина му рано или късно ще бъде заловен, но въпросът е защо се стига до бягство и издирване. „Искам този, който му помогна да избяга ,да заеме неговото място в затвора”, каза още Въжаров.