Григор Димитров е Дон Жуан от топ класа. През леглото му минават все по-често жени от световен елит. Първо Мария Шарапова, сега и Никол Шерцингер, вероятно и някоя друга, за която медиите така и не са надушили.
 
Забележете само. Те са по-възрастни от него, те са изтънчени и отракани мадами - твърде големи, даже огромни хапки за обикновените мъже. Да вкараш в кревата си спиращи дъха гърли, се изискват доста качества и умения. Да си млад, красив, богат и умен. Да знаеш как да омаеш, как да свалиш и как да задържиш подобни красавици до себе си. А Григор е точно такъв – безспорен сваляч, който умее по брилянтен начин да докосва бельото на хубавите, заможни и популярни принцеси.
 
За спортна България това едва ли има някакво значение, но човек не може да си затвори очите и да не признае, че Гришо е женкар, пред когото няма спирачки.
 
Спортна България обаче ще аплодира най-силно Димитров, ако по начина, по който забива световноизвестните мацки, започне да забива асове срещу световноизвестните тенисисти на корта. Всъщност, там Григор от време навреме го прави, но засега не с тази страст и умение, както се справя в леглото. В последния месец обаче лъчът за края на кризата проблесна… Проблесна не под полата на Маша или Никол, а край мрежата за тенис.