Интересни ухажори има фолк дивата Преслава. По нея, оказва се, си падат съвсем не само мъжете. Певицата от години е преследвана от влюбена в нея лес-дама, пише столичен всекидневник. Момичето било толкова обсебено от своя идол, че напуснало работа, за да е близо до нея.Преслава никога не е поставяла под съмнение сексуалната си ориентация. За всеки, който я е виждал дори и веднъж, е ясно, че добричлийката категорично предпочита мъже и лесбийските ласки няма как да я докоснат. Въпреки това обаче тя нямала нищо против ухажването от страна на своя фенка с инициали И. М., която от години се опитва да бъде нещо повече от приятелка на звездата.

Момичето имало хубава работа в Турция. Заради своя идол обаче я напуснало, върнало се в България и започнало да посещава всички участия на родната певица с надеждата да се запознае с нея. Накрая все пак успяло да се сближи с изпълнителката, а с времето станали приятелки.

За всички в обкръжението на пайнерката обаче е ясно, че И. М. иска нещо много повече от обикновена близост. Тя била лудо влюбена в Преслава и се надявала един ден чувствата й да бъдат споделени.

Самата Петя била наясно с всичко това, но се кълняла пред трети лица, че никога не би легнала с жена. Вместо обаче категорично да отреже ухажорката си, тя предпочитала да я държи близо до себе си, за да подхранва самочувствието си с нейната любов, когато няма с какво друго.

„Момичето е толкова влюбено, че е готово да слугува на Преслава, за да е близо до нея. Непрекъснато тича по поръчки, угажда й на капризите, служи й като кошче за душевни отпадъци, когато се налага, винаги е на разположение за всичко, а не получава нищо в замяна“, коментират хора от обкръжението на звездата. Те са възмутени, че вместо да каже на приятелката си веднъж завинаги, че няма шансове с нея, певицата продължава да й дава аванси и по този начин отрязва шансовете й за истинска връзка.