Коледните празници наближават, а с тях и времето за покупка на страхотни подаръци. През ноември всички смартфони в магазините на VIVACOM са с до 80 % намаление от стандартните цени. Атрактивните отстъпки важат при покупка на смартфон в брой или на разсрочено изплащане при нови активации на всички мобилни гласови услуги.
Добре познат със своя иновативен дизайн, професионална камера и ярък дисплей, LG G4 Leather вече е изключително достъпен. Задният панел на флагмана е от естествена кожа, вдъхновен от желанието на дизайнерите на LG да създадат ергономично, елегантно извито устройство, изградено от здрави материали. Със своята 16 МР камера с ръчен режим, оптична стабилизация на изображението от ново поколение, лазерен автофокус и други екстри, смартфонът получава професионално обновление. 5.5-инчовият (13.97 см) IPS Quantum дисплей на новия G4 е по-ярък, по-цветен и с повече контраст в сравнение с предишните модели от серията. Стандартно цената на този модел е 31.90 лв. на месец, но сега може да бъде закупен за 25.65 лв. на месец с план Smart XL.
Lenovo Vibe P1m, с 5.0-инчов HD IPS дисплей, гарантира перфектна картина с наситени и ярки цветове и много добър контраст. Моделът е оборудван с 8MP основна и 5MP селфи камери. Флагманът се отличава и с изключително издръжлива батерия – 4000mAh, която дава живот на устройството до 564 часа в режим готовност и предлага функция за бързо зареждане. Моделът е устойчив на пръски вода и със специална нано-покривна технология. В промоционалния период моделът е на ексклузивна цена от 2.90 лв. на месец с тарифен план Smart XL при стандартна цена от 7.90 лв. на месец.
Изключително достъпен и с интересен дизайн е новият модел на HTC Desire 626G Dual. Смартфонът е с 5.0-инчов HD дисплей, 1.7 GHz осемядрен процесор, 13 MP основна камера с LED светкавица и Full HD видео запис и 5 MP селфи камера. Устройството работи под Android v4.4 KitKat. До края на ноември смартфонът може да бъде взет на атрактивната цена от 6.90 лв. на месец с абонаментен план Smart XL при стандартна цена 11.90 лв. на месец.  
Тези, както и още много други атрактивни оферти за смартфони ще бъдат налични в търговската мрежа на VIVACOM от 18 до 30 ноември.