Бившата приятелка на Чарли Шийн Брий Олсън е бясна след признанието му, че е носител на ХИВ. Минути след като актьорът обяви диагнозата си в телевизионно интервю, тя се обади в „Шоуто на Хауърд Стърн” и заяви, че през цялото време докато били заедно той я лъгал.

Звездата от „Двама мъже и половина” и „Млади стрелци” беше категоричен, че е бил откровен с всичките си сексуални партньори. Той знаел диагнозата от 4 години и оттогава е правил секс без предпазни средства, но бил убеден, че не може да зарази никого.

Чарли и Брий живяха заедно през 2011 година, когато е поставена диагнозата. Тя изоставила професията си на порноактриса заради него. „Аз съм чист”, казвал й той, когато тя настоявала да използват презервативи, защото знаела добре за бурното му минало. В краен случай ползвал такива, които не пазят от болести, а само от забременяване. „И аз направих същата грешка, като много други хора – просто му се доверих”, заяви тя и изрази съжаление, че не го е накарала да си направят тестове. Все пак те живеели заедно и държали един на друг.

Бившата порноактриса вече си е направила тест за ХИВ и той е отрицателен. Въпреки това тя е бясна, че името й винаги ще се свързва със СПИН заради връзката й с Шийн. Двамата живеели заедно и спели в едно легло всяка вечер. 

На въпрос дали би приела извиненията му, ако сега й се обади, тя отговори: „Не ми трябва. Бих му казала „Майната ти и бих затворила”.

Ако думите й са верни, Брий има пълни основания да съди Чарли.