В предаването "Часът на Милен Цветков" адвокатът и националист Павел Чернев разкри своята версия за поведението на Волен Сидеров пред така наречения "клекшоп" и НАТФИЗ. Гост в предаването бе още и журналистът Теодор Ангелов, който също направи любопитен коментар на събитията около депутата от АТАКА.Павел Чернев първо заяви, че не одобрява действията на Волен Сидеров и дори веднъж го е възпирал. След това изрази мнението си, че има двоен стандарт при отразяването и разследването на някои случаи и даде за пример Христо Бисеров - при него не е имало тези пресконференции, шум, както сега относно проявите на Сидеров.

После в хода на разговора Павел Чернев изказа своята версия за станалото при "клекшопа" и НАТФИЗ. Той подчерта, че при събитията е имало малка група студенти и повече протестъри, познати и от преди. Според него действията на Волен Сидеров са повлияни от това, че иска да предразположи членовете на "Протестна мрежа" да се обединят и да тръгнат срещу него. Чернев не поясни причините за това.

Теодор Ангелов от своя страна сподели, че според него Волен Сидеров се подлага на гладна стачка, защото се страхува да не го отровят. Освен това той смята, че Сидеров страда от признаци на параноя и му се привиждат заговори срещу него. Също така той заяви, че Сидеров не се развеждал с Капка Георгиева, защото като свърши финансирането му и черните касички, щяло да му се наложи да се върне при нея.