ПОМЕТЕНАТА ОТ АВТОБУС за София 39-годишна жена не е била сама, заедно с нея по пътя е вървял и мъж, след като колата, с която двамата пътували, се повредила. Това сочи неофициална информация за трагедията в 5.20 часа, когато М.И. бе ударена край разклона за Пиргово и починала в болницата въпреки усилията на лекарите.

34-ГОДИШЕН НЕПРАВОСПОСОБЕН шофьор е заловен да кара фиат в Сливо поле в петък в 9.36 часа. Проверката показала, че преди няколко месеца Б.И. отново е бил спипан да шофира, за което му е съставен акт.

400 ЛЕВА, 4 ЗЛАТНИ ПРЪСТЕНА, златно дамско бижу и много други дребни накити са откраднати от жилища на ул. "Духовно Възраждане" посред бял ден в петък. Кражбата е извършена за времето от 12.30 до 21 часа. Щетите са в процес на уточняване. 

ТЪМНО СИН "ФОРД ЕСКОРТ" е откраднат от ул."Муткурова" в събота през нощта. Нанесената щета е за 1500 лева.

ЧЕТИРИТЕ КОЛЕЛЕТА на фолксваген са демонтирани и отнесени в събота през нощта. Колата е била паркирана бл."Енергетик 1". Щетата е за 400 лева.

62-ГОДИШЕН ШОФЬОР на фолксваген е настанен в болницата с кръвоизлив на мозъка, след като се блъснал в завиващ към Сандрово трактор с прикачена брана. Инцидентът е станал в неделя в 8.30 часа по пътя Русе-Сливо поле. Според лекари животът на водача е вън от опасност.

ОСТАВЕНА ЗАПАЛЕНА СВЕЩ на гроб в гробището на Смирненски е изгорила 60 квадрата сухи треви. Пожарът е забелязан в 17.20 часа в неделя, след което е локализиран от ветовските огнеборци.