Седмицата започва сравнително спокойно по отношение на планетарното влияние.

През първите три дни, основна тема ще бъде съвпада на Слънцето с изпреварващия го Меркурий, чиято кулминация е във вторник. През идната година, тези съвпади се срещат три пъти, активизирайки в различни области обменните процеси – търговия и информация. Този път фокусът е насочен към сферата на финансите.

Редица неблагоприятни комбинации след вторник

В дните след вторник започва поредица от неблагоприятни комбинации, почти всяка от които ще бъде усилена от аспекти на Луната, придружени от магнитни бури.

Напрежението ще започне да нараства с образуването на квадрата между Сатурн и Нептун. Това е „бавен“ аспект: интензивната фаза на неговото влияние ще продължи до 6-ти декември, а кулминацията ще бъде на 26-ти ноември. През това време към него ще резонират няколко планети, а фоновото му влияние ще оказва натиск върху области, свързани с туризъм и отдих, спортни събития и върху общото състояние на бизнес процесите и финансовите пазари, особено със суровини.

Напрегнати почивни дни

В петък ще се появи и друг неблагоприятен фактор – многократно споменавания по-рано квадрат Уран – Плутон.

Очаква ни напрегнат уикенд, когато партньорските отношения на много нива ще са подложени на сериозно изпитание, поради негативни емоции, финансови проблеми и други трудни ситуации.

Овен

Използвайте енергията си!

През тази седмица ще се проявите по нетипичен за вас начин. Ако по принцип следвате най-вече личните си желания и амбиции, през следващите дни ще използвате енергията си основно за постигане на сътрудничество с други хора и поддържане на хармонията в отношенията.

През тази седмица е вероятно някои от вас да усетят, че не са се възползвали от дадените им шансове. Не забравяйте, че миналото – това е влак, но той вече е заминал. Бъдещето – това е една мечта, но тя все още не е известно дали ще се сбъдне. А настоящето е подарък от живота, припомнят звездите.

Ето защо за вас е препоръчително да живеете в настоящето, с надежда за бъдещето и с опита от миналото!

Телец

Не се ядосвайте за глупости!

Любов – това ще бъде в главата на много от вас през следващите дни. Обвързаните представители на знака ще имат шанс да задълбочат връзката си и да се порадват на повече близост.

Ще възприемате болезнено всеки проблем, така че и най-незначителната дреболия може да ви разстрои и извади от равновесие. Не се ядосвайте за глупости и пази здравето си, съветват звездите.

Този период е особено благоприятен от гледна точка на личните отношения -изглежда вашите надежди ще се оправдаят.

Близнаци

Успехи в работата и любовта!

Тази седмица ще започне спокойно за вас. В работата и в личните отношения всичко ще се развива нормално и това ще ви даде възможност да се концентрирате върху проекти, които наскоро сте започнали, както и за близките ви хора.

Възможно е, през периода да почувствате силно привличане към някого, когото обичате. В романтичните отношения ще се появи стремеж за укрепване на връзката.

Тази седмица е много подходяща за работа. Тя ще бъде особено успешна в случай, че имате ясна цел, към която се стремите от дълго време.

През втората половина на седмицата, не се препоръчва да се захващате с работа, с която не можете да се справите – по-добре да потърсите помощ от специалисти.

В края на седмицата личните отношения ще станат по-открити, но и конфликтите по тази причина могат да се умножат.

Рак

Не се отказвайте от плановете си!

През тази седмица е потребно да не оставате без работа и да намерите нещо, в което да вложите енергията си, съветват звездите. Може да бъде служебна цел, да разчистите дома си, да направите някакво преустройство или да се отдадете на занимание, което ще ви увлече.

Не се огорчавайте, ако се наложи да се откажете от плановете си. Дори ако пред вас се затвори една врата, то непременно ще се отвори друга, успокояват звездите.

Планираните за тази седмица любовни срещи ще донесат радост на вас и вашия партньор.

Лъв

Флирт и забавления!

През тази седмица насочете усилията си към дейности, които може да имат практическа полза за вас – като работата, за финансовото ви състояние или за да си осигурите повече комфорт в дома.

Разположението на планетите през тази седмица ще създаде много възможности за флирт и забавления. Сега ще имате повече свободно време, което може да използвате за отдих и развлечения или за творчески занимания и хобита.

Тази седмица ще бъде също добър период за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с наследство.

През втората половина на седмицата, също така обърнете повече внимание на близките  и семейството.

Дева

Оптимизъм и добро настроение!

Тази седмица ще започне оптимистично за вас. Ще бъдете в добро настроение, ще се изявявате с лекота и ще откривате информацията, която ви е нужна, за да свършите замисленото.

Има голяма вероятност да се озовете на нови места и да общувате с непознати. Това време е подходящо за пътуване, за срещи с нови хора, за началото на дългосрочно сътрудничество.

Ще можете да разчитате на любимия човек, така както на себе си.

Везни

Възползвайте се от добрия период, в който се намирате!

За да може да оползотворите най-добре позитивните астрологични влияния през тази седмица, може да направите това, което вие умеете най-добре – да намерите кого или какво да обичате.

Съветът на звездите е през първата половина на тази седмица да набележите всички важни дела, тъй като втората половина на периода ще бъде за много по-неблагоприятна за вас.

Като цяло, тези 7 дни ще бъдат успешни за изпълняване на рутинна работа.

Личният животът ще ви създава проблеми, но всичко ще приключи добре.

Скорпион

Сега е точният момент за вас!

Тази седмица е чудесна за вас, макар че ще има някои подводни камъни и ограничения, с които е потребно да се съобразите, ако не искате да си докарате неприятности. Сега е точният момент за вас да направите нещо ново и да работите по-усърдно върху целите, които сте си поставили.

Очаквай приятни изненади във всички сфери на живота. Важното е да не се колебаете и да използвате полезните си контакти за собственото си кариерно развитие. Не отказвайте помощ и съвети от приятели и роднини.

Много е вероятно, някой от приятелите да ви запознае с човек, с който да усетите моментална взаимна симпатия.

Стрелец

Важен период!

Очаква ви една важна седмица, защото е много вероятно преживяванията ви и проблемите, с които се сблъскате през следващите дни, да имат отзвук в бъдещето и да търпят развитие и през 2016 година. Ето защо се заредете с търпение.

През тази ноемврийска седмица е време да си поемете дъх и да погледнеш назад. Въпреки че сега е времето на нарастващата Луна, то не е добро за остри завои и промени в живота.

Звездите репоръчват да се заемете с планове за бъдещето, вместо да губите време за щурмуване на заключени до тогава врати.

Работете над грешките си, натрупани през предходните месеци и приведете в порядък мислите си.

Козирог

Използвайте вродената си дипломатичност!

През тази седмица ще се изправите лице в лице с отговорностите, които сте поели към хората около вас.

През периода, при Козирозите всичко ще върви по план, но все пак някои представители на знака могат да се чувстват в състояние на неопределеност. Целите ще изглеждат далечни и недостижими, но това е само илюзорно трудно. Съветът на звездите е да не се отклонявате от планираното, рутината в края на ноември е само временна пречка.

Сега е време да използвате вродената си проницателност и дипломатичност при решаването на проблемите в семейството и отношенията, натрупани през времето, когато сте били изцяло отдадени на работата си.

Водолей

Късметът е на ваша страна!

Очаква ви една чудесна седмица, що се отнася до кариерата и професионалното ви развитие. Погледът на много от вас ще бъде насочен в тази област и е много вероятно късметът да бъде с вас в начинанията.

Възможно е, под влиянието на случващите се събития да промените не само своите възгледи и принципи, но и своя начин на живот. Ако отдавна мечтаете за промяна, през тази седмица ще имате шанс да зачеркнете миналото и да започнете всичко от нулата.

Бъдете внимателни в преследването на промените да не отблъснете близките си!

Риби

Не бъдете песимисти!

През тази седмица в душата на много от вас може да бъде по-бурно от обикновено. Преживяванията ще бъдат по-дълбоки и драматични за тези от вас, които в миналото са правили прекалено големи жертви в името на другите.

Като цяла не се очакват разтърсващи преживявания. При Рибите, през тази седмица, всичко ще бъде наред. Толкова наред, че някои представители на знака ще го сметнат за лоша поличба. Звездите съветват да не бъдете песимисти, а уловете момента и използвайте късмета си за реализацията на планираните работи.

През последния есенен месец ще се почувствате важни и нужни не само в бизнеса, но и в любовта, в която буквално ще бушуват страсти.