Светлана Василева, която снощи бе изгонена от Къщата на "ВИП брадър" с негативен зрителски вот, по традиция (и по договор) цъфна росна-росна в "На кафе" при съпричастната към всички родни звезди Гала. Пред камерата изрусената плеймейтка призна, че отначало се чувствала като "грозното патенце" сред съквартирантите си. После обаче си възвърнала самочувствието, най-вече с подкрепата на Ернестина Шинова.Светлана разкри, че участието й в риалитито й е донесло повече положителни, отколкото негативни изживявания. Премълча излагацията си пред цяла България, след като показа на всички, че е зле и с правописа, и с правоговора, и с географията.

Стана ли дума обаче за пластични операции, Светлана се почувства в свои води и пак повтори, че смята да коригира носа си за.. трети път. "Ама за какво ти е, такова хубаво детско носле имаш! Ще заприличаш на Пинокио", опита се да я разубеди Гала, на което Светлана отговори с усмивка.

"Ако ти успееш да съхраниш тази чистота и самокритичност, ще успееш занапред", даде съвет певицата Камелия Воче, но журналистът Антон Стефанов я прекъсна: "Ние не сме дошли тука с баданарката да й правим комплименти".

Плеймейтката се разрева, след като показаха видео с унищожаващата ирония на Гъмов за нейните "таланти". 

"Била съм с един мъж и не съм изпитвала нужда да ходя по дискотеките. Най-възрастният ми мъж беше на 38 години. Бих казала, че ме е обичал и ми го е показал, че ме е обичал, нематериално", застрахова се Светлана.