Румънската компания PPT Prix Pour Toi ( ПЕ ПЕ ТЕ ПРИ ПУР ТОА) e една от най-динамично развиващите се мрежи за дрехи и обувки през последните 3 години в Румъния и към настоящия момент дружеството набира персонал за централния си офис в България, който се намира в гр. Пловдив.
 
Регионален мениджър за област Русе (Североизточна България), за повече информация тук.
Регионален мениджър за област Враца (Северозападна България), за повече информация тук.
Агент развитие за района  Централна Северна България, за повече информация тук.
 
PPT Prix Pour Toi стартира в България с откриването на първите магазини от веригата през март 2016 в градове като Пловдив, София, Ловеч, Шумен, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Разград, Велико Търново и планира да открие 20 магазина до края на първата си година.
 
PPT е един от най-разпространените магазини с високи намаления и богата гама дрехи и обувки в Румъния и Молдова. Повечето от магазините на PPT са разположени в градове с над 10 000 жители на площ между 100 и 250 кв. м. През 2014 PPT Румъния отчете оборот от над 40 милиона евро и над 800 служителя.
 
През 2015, PPT спечели престижната наградата „Best Buy“ за най-добро съотношение между качество и цена на магазин за облекло и обувки в Румъния, както  и  приза „Top Inc. 5000 Europe“ за една от най-бързо развиващите се компании в Европа. Освен това дружеството е класирано  на 1во място за 2014 година в Националната класация на компаниите, като приза е връчен от Търговско-Индустриалната камара в Румъния.
Понастоящем мрежата от магазини на PPT наброява 136 в Румъния и 24 в република Молдова, като общия брой служители е над 1100.