Гледането на номинации винаги е довеждало до сътресения на взаимоотношенията в най-известната Къща. Този път обаче те предизвикаха истинско бедствие. Дали заради наближаващия финал, или заради опънатите нерви на Съквартирантите, сблъсъците започнаха още по време на живото предаване в сряда, а тази вечер ще видим развръзката от вечерта.

Последните седмици Гъмов се обяви за най-големия враг на Кичка в Къщата. По време на номинациите в сряда, зрителите на Нова видяха на живо отношението на актьора към певицата. Тази вечер ще видим как войната между тях се задълбочава, а след множеството обидни квалификации, Гъмов за първи път ще си зададе въпроса дали не е прекалил. Номинациите в сряда предизвикаха още един конфликт в Къщата. Само преди няколко дни Люси обвини Катя, че е казала думи, които тя категорично отрече. Здравко се застъпи за нея и двете страни се хванаха на бас за сумата от 200 000 лв. На последния лайв, както зрителите, така и Съквартирантите видяха, че обвиненията на Люси имат почва, но дует „Ритон” продължи да отрича видяното, пояснявайки ситуацията. Тази вечер главата на семейството ще се скара на своята половинка в живота и на сцената, заради невниманието, което е проявила. Как ще се развият тези отношения и ще признаят ли Здравко и Катя поражението, предстои да разберем.

Покрай последните събития в Къщата, Съквартирантите сякаш забравиха, че са в мисия, в която половината от тях са обслужващ персонал, а другата половина – гости на хотел. Персоналът на 5-звездния комплекс Big Brother си позволи множество своеволия още през първия ден. Тази вечер ще видим как гостите Гъмов, Преслава, Джино и Ернестина ще вземат самосиндикално решение да разменят ролите си с останалите. Ветераните в бизнеса Кичка, Катя и Здравко ще се обявят категорично против това решение, а как ще приключи всичко това и дали на Съквартирантите ще им се наложи да преживяват с минимален бюджет през последната седмица от престоя си в Къщата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.