Недопустимо е СЕМ и всички останали държавни органи, които имат механизми да се противопоставят на действията на Сидеров, да бездействат към този момент. Това каза на брифинг пред медиите народният представител от групата на ГЕРБ Десислава Атанасова. Това тя направи във връзка със заплахите към членовете на временната комисия, разглеждаща искането на главния прокурор за свалянето на имунитета на Волен Сидеров и Десислав Чуколов, съобщи Фокус.
„Недопустимо е да сме подложени на тормоз почти 24 часа с обаждания от най-различни хора. Занимаваме се с поредната низост на колегите от Атака. Призовавам останалите медии да осъдите това, което се случва от няколко дни. Нашите снимки и телефони се въртят почти денонощно във въпросната телевизия“, каза тя.
Според нея е недопустимо СЕМ и всички останали държавни органи, които имат механизми да се противопоставят на такива действия, да бездействат. „Недопустимо е да сме подложени на телефонен тормоз от най-различни хора. Най-правилно е всички органи, които имат отношение към казуса да се самосезират“, призова тя.
"Няма драма всеки един от нас да си съобщи телефона, може и тук на трибуната. Нямам нищо против да разговарям както с медиите, така и със своите избиратели. Всеки може да ме потърси във връзка с работата ми като народен представител, но това трябва да става във време преди 12.00 през нощта и то без заплахи за саморазправа, както чухте не само към мен, но и към цялото правителство", коментира още Атанасова.