Баба Стана от сръбския град Враня не можела повече да гледа как внучката й и мъжът й се мъчат да заченат дете и решила да им забърка изпробвана народна рецепта за увеличаване на мъжката потентност. Но нещо се объркало.
Освен внучка си Стана успяла да забремени и себе си. Тя направила чудотворния афродизиак от треви и чайове за своята внучка, но скришно решила да даде една чаша чай и на своя Дядо Свето, с който не се били "забавлявали" от години. Той обаче продължил да пие от билките няколко пъти и не след дълго бабата получила всички симптоми на бременност. „Признавам, че дадох на мъжа ми афродизиака, след толкова години най-накрая и на нас ни беше хубаво”, споделила без срам възрастната жена.
Тя се съгласила със съветите на лекарите да прекъснат бременността, която е опасна за нейните години, които така и не се споменават. Дядо Свето простил на бабичката си, след като разбрал, че е бил измамен. След като разбрали , че внучката им чака бебе, двамата просто решили да забравят случката и да се радват на правнучето си.