Гъмов имаше късмета да изучи с ръце всяка част от тялото на певицата Преслава, след като двамата прекараха изминалата нощ в едно легло. От кадрите по Нова телевизия се видя, че актьорът буквално не остави на мира Преслава, като непрекъснато я целуваше и галеше . На няколко пъти той дръпна завивката над главите на двамата. Това накара зрителите да предположат, че нещата са минали от "традиционното опипване" към един бърз и страстен секс, въпреки съмненията, че става дума за едно огромно театро между двамата. 

За да налее още масло в огъня, малко преди всички да си легнат, Здравко от "Ритон" започна да обяснява на Гъмов как двамата с певицата ще са едно страхотно семейство. "Аз на твое място нямаше да изпусна това красиво същество", влезе в ролята на сватовник Здравко. 

След като Гъмов му се ожали, че фолкаджийката му се кара, Здравко авторитетно обясни: "Това така се почва, пич, със скандали. А после почва да ти вади душата с памук. Ще имаш цялата пищност и великолепие, но ако направиш еди какво си", обясни човекът, който има зад гърба си 40-годишен брак.