Ще ви разкрием как реагира всеки един зодиакален знак при обида и как се отнасят с предателите; как отмъщават и какво се крие зад техните действия.

Скорпион
Те са царете на скандала и войната! Скорпионите са боговете на схватките, майсторите на скандалите, властелините на битките... Нищо не е по-страшно от унищожителното „ужилване” на Скорпиона. Предателите усещат болката и помнят дълго отмъщението. Лошото е, че когато тази зодия се почувства предадена – не признава близък и роднина. Много често „отровата” се изсипва върху тях!

Стрелец
Те отмъщават с голям кеф! Или поне така си мислят, докато не им стане жал. Бързо се палят и амбицират да отмъстят, след което решават, че няма смисъл да се занимават с елементарни хора и правят възможно най-добрия си ход – продължават живота си. Останалите зодии могат само да вземат пример от тях.

Козирог
Избягвайте конфликт с Козирога! Ако усетят болка – отмъщават до дупка. Ще станете свидетели на ежедневни скандали до небесата, ще се отнасят с вас пренебрежително със седмици, дори месеци, ще ви натякват. Ще направят така, че няма да ви е комфортно дълго време. 

Водолей
Това е зодията, която не обича да отмъщава. Но все пак ако бъдат наранени, ще направят за смях предателите с майсторския си сарказъм. 

Риби
Обиждат се твърде лесно. Когато някой ги нарани, започват да работят против него и обясняват на всички колко лош човек е този някой. Ще се погрижат цялата ви компания, близките и далечните познати да разберат, че сте постъпили по изключително долен начин и да си имат едно наум с вас. 

Овен
Те не обичат да отмъщават, поне не по грозния начин. Все пак представителите на тази зодия са хора на честта и ако ги настъпите или нагрубите, бъдете сигурни, че няма да стоят свити от срам в ъгъла. Избухливият им нрав понякога е доста болезнен за околните, но определено не са привърженици на мръсните номерца. Те ще си кажат всичко, което искат, право в очите и няма да си губят времето с глупости, като плануване на перфектното отмъщение, защото в живота си имат далеч по-важни дела. 

Телец
Трябва да имаш железни нерви и адска наглост, за да успееш да ядосаш Телеца. Накрая пак само ти ще си ядосаният! А той ще седи с цялото си хладнокръвие и самообладание и ще ти гледа сеира. Но ако пък се окажеш толкова корав, че да успееш да нараниш чувствата на Телеца, можем да ти кажем само едно – горко ти! Рано или късно той ще ти даде най-жестокия урок, който да си носиш като обица до края на живота. 

Близнаци
На тези хора никога не можеш да им хванеш цаката и винаги трябва да стъпваш на пръсти около тях. Тъкмо когато си решил, че вече отлично знаеш от какво се палят и какво може да ги влуди, те реагират абсолютно хладнокръвно и обратното - могат да избухнат с пълна сила за нещо, на което вчера дори са се радвали. Владеят спора до съвършенство, така че, не си и помисляй да се опитваш да ги убедиш в нещо. Ако предизвикате гнева им, ще станете мишена за най-невероятни интриги и слухове. Но тъй като са непостоянни в настроенията си, не им се плашете много, тъй като лесно ще забравят прегрешението ви, набелязвайки си нова жертва.

Рак
Раците са истински виртуози в масовото скапване на настроението. По душа са доста добродушни, но ако някой нарани чувствата им, ще съжалява не само виновникът, но и цялата му рода до девето коляно. Най-разпространеният способ на Рака за разваляне на дадено събитие, е да стане и да си тръгне по средата. Това скапва всичко. Ако са истински ядосани обаче, са способни да направят и погром вкъщи.

Лъв
Лъвовете са известни с това, че ще направят и невъзможното, за да те накарат да се почувстваш като нищожество, и то без да използват нито една обидна дума. Боравейки си с изопачени и представени по грозен начин факти, представителите на тази зодия стъпкват всяко самочувствие. Хубавото е, че от време на време им проблясва някакво състрадание и можеш да се разминеш и по-леко, но едно е сигурно – ще ти дадат добър урок. 

Дева
Най-отмъстителната зодия! Ако си сгафил, Девата няма да те остави просто да го забравиш, тя ще използва всеки удобен момент, за да ти припомни колко си виновен пред нея и колко много й дължиш, задето ти е „простила“. 

Везни
Везните са доста горди и лесно се засягат, но определено не са отмъстителни. Със сигурност няма да си пилеят времето с черни магии или пъклени планове. Не им и трябва! Тяхната най-добра самозащита е словесната атака – за по-малко от 5 минути ще са те накарали да се чувстваш изключително гузен и нищожен.