Намразиха ме вътре в Къщата, защото в една от игрите казах, че фолкпевицата Преслава е по-талантлива и добра от дует "Ритон" и Кичка Бодурова. След това се почна с двуличието на всички към мен и успяха да ме изгонят." Това сподели поредният напуснал риалитито "ВИП брадър" - тв водещият Иво Танев, пред "България Днес".Според 50-годишния Иво камерата го е "хващала" повече като екранен злодей вместо като нормалния и добронамерен човек. "Много изтърпях да ми се качат на главата. Те направо почнаха да скачат в един момент върху мен, но и моето търпение има граници. Тогава казах: "Стига, почвам ви", и обърнах палачинката", обясни Иво и подчерта, че през цялото време той не е имал ясна стратегия как да се позиционира в играта, за да спечели.

"Разочаровах се от Гъмов и от Здравко. Непрекъснато се молеха за алкохол, това е нещо страшно, беше ме срам заради тях. Вътре си беше едно оскотяване, непрекъснато сплетничене зад гърба на този и онзи. Но аз се радвам, че бях истински и казвах това, което мисля", обясни още Танев. Фаворитът му за победител в играта бил Ернестина, с която били най-искрени в целия формат. "Много се радвам, че я опознах като човек. Дано сме приятели и извън играта", надява се Танев.

През цялото време, докато Иво бил в Къщата, отвън го подкрепяла съпругата му и цялото му семейство. "Не сме разделени с нея, толкова се обичаме, че само могат да ни завиждат", обясни бившият тв водещ, който наскоро стана и щастлив дядо.