Остават две седмици до големия финал и звездите стягат редиците си за най-тежката битка. Всяка реплика и действие се подлага на дълбок анализ от звездните обитатели, а претендентите за титлата Любима звезда на България са опънали нервите си до краен предел.

Тази вечер ще видим как няколко на пръв поглед невинни закачки ще отприщят огромна вълна от възмущение. Кичка ще се обяви против своеволията в Къщата и ще определи държанието на Иво като крайно неуместно, след като той си позволи да интимничи с нея по свой начин. Кристина ще застане плътно зад гърба на Кичка, а самата тя ще се ядоса от среднощните седенки на останалите Съквартиранти.

Звездите ще се обединят със зрителите, за да покажат, че имат големи сърца и ще се включат активно в благотворителен търг, организиран от Bazar.bg. Тяхната цел е събиране на сума в размер на 6000 лв. за закупуване на техника в център за работа с деца с увреждания „Св. Стилиян детепазител” – гр. Сливен. Съквартирантите ще трябва да обявят за продан различни мебели и посуда от ВИП Къщата, а зрителите могат да помогнат, като се включат в търга още от тази вечер. Дали общата им благотворителна задача ще бъде успешна, ще разберем следващата седмица, когато Съквартирантите, заедно с феновете на предаването ще покажат, че не е задължително да си ВИП, за да имаш добро сърце.

В живото предаване тази вечер предстоят поредните елиминации. Иво, Люси и Кичка събраха най-много негативни гласове от своите Съквартиранти и един от тях ще напусне Къщата завинаги по силата на зрителския вот. Преди това да се случи, Големият брат ще им организира поредната „Битка на номинираните”, която обаче ще има за цял само да покаже на зрителите хъса и желанието за победа на номинираните и няма да завърши с освобождаване от номинация за победителя. За коя звезда шоуто ще приключи тази вечер, ще разберем в 20 часа по Нова.