Конкурс „Най-красив домашен любимец” организира Български спортен тотализатор, като снимките на обичаните от Вас кучета и котки ще се включат в подбора за визии на талони за новия трети тираж на моментна лотарийна игра „Домашни любимци”.

В конкурса може да участва всеки, който има домашен любимец – куче или котка. Снимки на любимите животни могат да се изпращат до 16 февруари 2014 г. /неделя/ включително, на имейл адрес: [email protected]. След това специална комисия ще селектира най-красивите 15 кучета и 15 котки и от 19 февруари 2014 г. /сряда/ те ще бъдат качени на официалната интернет страница на СПОРТ ТОТО - www.toto.bg Там всеки ще може да гласува за своя фаворит и да определи 5-те топ снимки на кучета и 5-те топ снимки на котки, които ще бъдат визуализирани в талоните за моментна лотарийна игра „Домашни любимци”-2014 г. С всяка една от избраните снимки победители на домашни любимци - кучета и котки, ще бъдат отпечатани по 200 000 броя лотарийни талона за моментна лотарийна игра „Домашни любимци”-2014 г.

Български спортен тотализатор организира конкурса за избор на най-красивите домашни любимци на България - кучета и котки, за трета поредна година. За конкурсите през 2012 г. и 2013 г., бяха получени над 1500 електронни писма с над 3000 снимки на любими кучета и котки. Снимките-победители се използваха във визиите на талоните за участие в играта „Домашни любимци”, като с тях се отпечатаха 4 000 000 броя талона, а най-красивите кучета и котки станаха всеобщи любимци на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО.

Условия за участие в конкурса:
До 16 февруари 2014 г. /неделя/ изпратете на имейл адрес [email protected] снимка на любимото Ви куче или котка в цял ръст, близък план, с минимален размер 2500 х 2000 pix, формат JPEG или TIFF, размер до 5 МВ, името на домашния любимец, име и фамилия на собственика, както и телефон за контакт. Всеки може да участва в конкурса, като изпрати до три снимки на един домашен любимец - куче или котка. Всеки участник може да изпраща само по един имейл на посочения адрес. Не се допуска участие със снимки на домашни любимци, свалени от интернет пространството. Подробности за правилата на конкурса има на интернет страницата на БСТ www.toto.bg.