Всеки си има предпочитания относно позите в леглото. Някои зодиакални знаци обаче имат отличителен вкус. Ще ви запознаем с най-подходящата секс поза за всяка зодия.

Овен
Жените от тази зодия са доста страстни и конкурентноспособни в леглото. Винаги партньорите им трябва да имат поне техните умения, ако не по-големи. Искат да имат съперници и да се състезават в креватните упражнения. Но също така жените Овен са доста властни и затова най-подходящата сексуална поза за тях е, когато тя е отгоре. След това можете да продължите, разменяйки си ролите.

Телец 
Те са чувствителни, най-много се наслаждават на оралната любов и на всички онези сексуални игри, които будят страстта по кожата. Нощите ви ще бъдат магични, ако ги посветите на това да изучавате телата си от главата до петите, използвайки ръце и език. Но без да бързате. Насладете се на момента.

Близнаци 
Без съмнение любимата поза на представителките на тази зодия е кучешката. Кокетна, но в същото време много подчинена и доминираща. Размяната на ролите е перфектна за жените Близнаци, които предпочитат да има разнообразие във всичко.

Рак 
Най-иновативният зодиакален знак. Няма поза, която да не е изпробвал. Въпреки че в емоционален план са много чувствителни, в леглото Раците са доста страстни. Най-добрата поза за тази зодия е, когато момчето е право, а момичето е обвито около него.

Лъв
Момичетата от тази зодия са котенца в леглото. Поради тази причина искат всяка следваща среща там да бъде борба, в която да получиш награда. За да бъдат максимално задоволени, перфектната за тях поза е обърната с гръб ездачка.

Дева 
Страстна, но в същото време много традиционна. За нея няма по-подходяща поза от мисионерската във всичките ѝ разновидности. Момичето трябва да бъде отдолу и краката да са на раменете му.

Везни
Също както наименованието си, тази зодия търси равновесието и в леглото. Обича да дава, но и да взима. Затова идеалната поза за Везните е именно 69.

Скорпион
Жената от този знак е мистериозна, търси партньор, който да я разбира и задоволява желанията ѝ. Тоест всичко. Пробвайте по-грубия секс със завързани очи, анален секс (ако и двамата сте съгласни, разбира се) или изпълнявайте фетишите си. Важното е да се наслаждавате на секса.

Стрелец 
На тях им харесва да привличат внимание и да бъдат скандални. Възбужда ги мистерията и да правят секс на нестандартни места, където някой може да ги хване.

Козирог
Жената Козирог е доста ненаситна в леглото, но също така е много предана и романтична. Затова идеалната поза е онази, в която телата ви се сливат напълно и ставате едно цяло – лъжички.

Водолей
Тя е непредсказуема и спонтанна. Ето защо перфектната поза е кучешката, но трябва да бъдете прави. А за най-голямо удобство, нека тя се подпре на масата например.

Риби
Жената Риби има мистична връзка с партньора си. Той трябва да я е обгърнал изцяло и да може да докосва всяка част от тялото ѝ, докато прониква нежно в нея. Най-добрата поза за това несъмнено е лъжички.