С много музика, танци и весели състезания цялата фабрика за мъжки костюми „Ричмарт“ отбеляза три празника в един ден - традиционния Хелоуин, 15 г. от основаването на фирма „Топ Мен“ и втората годишнина от откриването на новата фирмена сграда. В забавленията се включиха над 600 души - целият състав на компанията, която е една от най-големите работодатели в областта.
Организаторите бяха обявили купона като Балкански Хелоуин и затова традиционната за англоезичните държави празнична музика се родуваше с български хора и ръченици и кръшни кючеци. Настроението подгряваше оркестър от работещи във фабриката, изявиха се и няколко самородни певци. 
Десетки се включиха в конкурса за най-атрактивен Хелоуин костюм, мнозина бяха приготвили тикви и тиквени фенери, които се оценяваха не само по изработката, но и по начина на представяне. Готвачки и сладкарки се състезаваха с подбрани свои специалитети, а забавните състезания приключиха с надигравания в различни стилове. За състезателите бяха предвидени награди.
Собственикът на „Ричмарт“ Мартин Йорданов се погрижил за всички да има ядене и пиене без ограничения. Той даде пример, появявайки се на празника маскиран като пират, но с неизменния си напоследък костюм с български шевици. 
Както стана ясно на купона, фирмата за мъжка мода има още един повод да празнува - отчетен бе пореден пробив по проекта Richmart Vintage, целящ популяризиране на марката Made in Bulgaria,  българската мода, туризъм и цялата индустрия чрез уникалните ни народни танци. 
На 27 октомври 2015г. пред многобройна публика, ансамбъл „Българе“, който е един от горещите поддръжници на проекта, е изнесъл в Холандия първия от общо двадесет и петте спектакъла, които ще се проведат в Страната на лалетата само в рамките на месец. 
Както разказаха от „Ричмарт“, публиката останала очарована от изпълненията и бурно аплодирала родните таланти. Като голямата изненада за зрителите по време на спектакъл, озаглавен „Това е България“, били точно изпълненията на състава под звуците на модерна музика по време на антракта. На него участниците отново са били облечени с емблематичните за „Ричмарт“ сака с шевици.
В рамките на гостуването в Холандия директорът на MenТs Fashion Cluster Деан Манев бе официално поканен от посолството ни в Хага на среща с търговското аташе на Република България в Кралство Нидерландия във връзка с идеята за разширяване на търговско-икономическите отношения между двете страни. Той проведе среща и с управителния съвет на едно от петте български училища в Амстердам - АБВ, в което народните танци са част от задължителната учебна програма.