37-годишен българин се превърна в милионер в САЩ. Михаил Михайлов от Монтана е мъжът с усещане за транспорт. Успява да обслужи любовта на американците към колите им, така че те да го направят милионер. Милионер от Монтана. След 10 години в Америка Михаил може да се похвали, че фирмата му е сред десетте най-бързоразвиващи се компании в Чикаго, съобщава Нова телевизия."Фирмата ми успя да се класира и сред 500-те най-бързо развиващите се компании в Америка. Класацията е направена въз основа на данни от последните три години", разказва Михаил.

"Дойдох със зелена карта в САЩ. Когато пристигна тук, аз знаех за развитата транспортна индустрия в Чикаго. Транспортираме много екзотични и скъпи коли на много богати и известни личности. Преди три дни сме транспортирали персоналната кола на Том Круз от Маями до Ню Орлиънс", споделя още 37-годишният българин.

"Качваме колите на автовоз. Американците много си обичат колите. Никоган е съм предполагал, че ще стигнем дотук. Когато стартирах идеята ми беше, ако може да имам около 100-тина поръчки на ден, за да си изкарвам някаква прилична заплата, а то стана много повече от това", усмихва се българският милионер.

"Плащам няколкостотин хиляди долара под формата на данъци. Още през 2010 година минах първия си милион. Постоянно съм жаден за успехи", завършва разказа си Михаил Михайлов от Монтана.