Спасители, които работят на мястото на катастрофата в руския самолет в Синай са намерили тяло на тригодишно момиченце на 8 километра от намерените останки на авиолайнера, съобщи Агенция „Франс прес”, като се позова на офицер от египетските въоръжени сили.Както стана известно по-рано, територията на претърсване от страна на египетски и руски спасители е разширена до 15 километра. Според някои информации, останките на самолета са разпилени на 30 километра от падането на основната част, което противоречи на първоначалните съобщения. 

Дова, че трупът на детето е намер толкова далеч от останките на самолета насочва към версията, че той може да се е разцепил още във въздуха в резултат на взрив от адска машина, смятат привърженици на зловещите конспиративните теории. Първоначлните информации гласяха, че разрушаването на А321 е станало при удар в скала. Но на снимки от мястото на трагедията се вижда преобладаващо равнинен терен.   

Досега спасителите са намерили останките на 175 от пасажерите и екипажа на самолета. Първите 163 трупа вече са в моргата на Кайро.