Александър Сано и Бориса Тютюнджиева са следващите известни имена от “великолепната шесторка” на българските ВИП участници в шоуто.

“Ако животът на Среброто от Братя Мангасарян или Косъма от "Под прикритие" се филмира, би се получил истински екшън, богат и завладяващ, с елементи и на комедия, и на трагедия” - пише за него в пресата.

Човек с много имена, на всички от които се обръща, както сам признава, той е мъж с много професии -  актьор, композитор, певец, тв водещ, преподавател, дизайнер, незавършил политолог… На 37 години Александър Сано може да бъде сочен за пример на скептиците как в условия на криза не просто се оцелява, но и се успява тук и сега.

Именно тези черти от характера му го правят “идеалния” участник във втория сезон на КЪРТИЦАТА.

“Всички, които избираме трябва да са личности с характер, не просто оцеляващи, а с воля за победа, силни - ако паднат да могат веднага да се изправят и продължат, да имат интересна биография и житейски опит, защото този сезон шоуто ще бъде повече от риалити - това ще е екшън филм, заснет пред очите на зрителите и затова имаме не просто участници, а герои  - разказват продуцентите на „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване” - Иван и Андрей.

Как красивата и на пръв поглед крехка Бориса Тютюнджиева се вписва в ролята на екшън героиня?

Дали участието й в холивудския хорър филм “Погрешен завой” е достатъчно, за да я направи конкурентна на останалите участници?
Кариерата на Бориса доказва, че за нея няма невъзможни неща.

Топ модел с кариера извън страната, с фотосесии за Кавали и много други имена от небосклона на световната мода, бизнес дама със собствен моден лейбъл, номинирана за най-секси българка на 2013, наградена за най-добре облечена светска личност, забърквана, както всички красиви жени в България, често в скандали, лице на международна кампания за легализиране на медицинската марихуана… Бориса Тютюнджиева е високо организиран, дисциплиниран “войн” от световните подиуми, видимо в идеална физическа форма и едновременно с това жена със заявена социална позиция и силно чувство за справедливост… тоест истинска героиня в екшъна „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”, който започва по TV7 от 24 февруари точно в 19:30 часа.