Действието в следващия филм за Джеймс Бонд може да се прехвърли в 1950 година, разкри актрисата Наоми Харис, която играе в новия филм „Спектър”.
„Аз не знам какво ще се случи с Джеймс Бонд. Като актриса не мога да променя съдбата му. И това е за моя радост, защото не искам аз да решавам бъдещето му” каза актрисата.
Тя разкри само, че доколкото й е известно , действието на следващия филм от поредицата ще се върне в миналото. Най-вероятно годината ще бъде 1950 г., но информацията все още не е потвърдена официално.
Най-новият филм за приключенията на най-известния британски агент Джеймс Бонд счупи всички досегашни рекорди в британския бокс офис, съобщават от студио "Сони Пикчърс".
Лентата, в която агент 007 отново се изпълнява от Даниел Крейг, в първия ден на премиерата си във Великобритания донесе 9,2 млн. долара и така стана най-гледания филм в британската филмова история.
Предишното 23-то приключение на Бонд “007 Координати: Скайфол” спечели на създателите си 1,1 млрд. долара. Представеният в понеделник в Лондон "007: Спектър" получи отлични критики. Премиерата на филма в киносалоните е обявена за 6 ноември.