Двама бивши лидери на групировката СИК и нарокбос също са обстрелвани неуспешно с гранатомет.
Преди повече от десетина години с това оръжие са направени неуспешни опити за атентат срешу Поли Пантев и Георги Пехливанов от СИК, както и Антон Милтенов-Клюна.
На 20 юли 2000 г. от 11,30 ч неизвестни стрелят с гранатомет по джипа "Мерцедес" на Поли Пантев на разклона на Зоологическата градина и Симеоновско шосе. Пантев живее съвсем наблизо. Шофьорът на пилотната кола "Мицубиши Паджеро" обаче вижда заревото и успява да натисне спирачката. Снарядът профучава край колата, откъртва парче от предния мигач на джипа, лети над главата на строителен работник на паркинга и се спира в тревата на градината пред зоопарка.

Пантев скача от колата си, последван от охраната си от другия автомобил, и хуквда в гората край Симеоновско шосе да гони атентатора, но безуспешно.

Тогава това е първото покушение от този вид, което се извършва у нас.
Година по-късно, на 5 юли 2001 г., с гранатомет е стреляно и по един от най-доверените хора Пантев - Георги Пехливанов. Той е гърмян край столичния басейн "Мария-Луиза".
Анентатът по Пехливанов е около 11 часа в района на тунела под алея "Яворов", водещ до басейна.

Пехливанов и хората му търсят убежище в комплекса на басейна. По Пехливанов е стреляно най-вероятно от храстите непосредствено на изхода от тунела, а не от автомобил, твърдят тогава източници, запознати с разследването.

Приликата между стрелбата срещу Пантев и тази срещу Пехливанов е и в това, че изпълнението изглежда аматьорско и някак показно неуспешно.

В нощта на 17 януари на 2004 година следва трети неуспешен атентат с гранатомет. Той е срещу нарокобоса Антон Милтенов-Клюна, също като Поли Пантев вече покойник. Клюна е обстрелван докато се движи по бул. "Цариградско шосе", близо до ресторант "феята".
Снарядът се забива в дърво. Клюна не подава сигнал в полицията.