Чалга дивата Луна е претърпяла тежка загуба, докато участваше във „ВИП Брадър". Дамата с конската опашка получила тъжна вест, която едва не я накарало да рухне психически и да потърси помощта на медицински екип. Оказало се, че мъжът на живот й - мултимилионерът Мехмед Трапджъ, е издъхнал от инфаркт в родния си дом в Истанбул, пише столичен всекидневник.До последния си час възрастният мъж бил здрав и прав, нищо не подсказвало, че смъртта ще го навести в съня му. Внезапно обаче го чукнал инфарктът, вероятно поради напредналата възраст. Той дори кроял планове да заведе Луна в Америка, където имал собствен бизнес отпреди 40 години, веднага щом тя напусне сградата на брадъра. За съжаление станало така, че Луна била застигната от скръбната вест в най-неподходящото време. Тя сама пожелала да напусне, за да сложи в ред мислите си. Луна почти никога не е говорила пред медии за личния си живот. Никога не се е забърквала в любовни афери със свои колеги, нито пък е участвала в любовни триъгълници. Открай време сърцето й принадлежи на влюбения Мехмед, с когото се запознали преди почти 20 години. Тогава блондинката била прохождаща в чалга жанра. Имала зад гърба си само един албум, но упорито се борела за свое място на голямата фолк сцена.

Турчинът я харесал по време на участие в южната ни съседка. Запознали се, а след това искрата пламнала помежду им. Именно на него Луна държи успеха в кариерата си и финансовия лукс, с който от време на време парадира в обществото. Благодарение на предаността му и изключителните кавалерски качества певицата успяла да обиколи почти целия свят и да се радва на екзотични пътешествия, каквито дори богатите българи не са си позволявали. Мехмед като цяло успял да превъзпита чалга звездата и да я научи на обноски, с които тя шашна ВИП съквартирантите си. От него тя научила, че не е редно да криви гърба си, докато седи на стол, че трябва винаги да е изправена, да стъпва на пръсти, а не да тропа като кон по пода, да не повишава тон на мъж, нито да оспорва мнението му на публично място. В знак на благодарност, че бързо възприема маниерите на добре възпитана дама, била отрупана с различни подаръци - от атрактивни бижута уникати до стотици чифтове маркови обувки и рокли, шити специално за нея на няколко континента. Любовната връзка между Мехмед и Луна вървяла като по масло, като се пропусне немаловажният факт, че турчинът бил щастливо женен с няколко деца, внуци и дребни правнуци. Семейните му ангажименти станали причина двамата да не стигнат до брак. Луна обаче не страдала от този факт. Намирала смисъла на живота си в пътешествията, кариерата и племенниците си, които буквално обожавала както всяка истинска леля. Мехмед постоянно угаждал на капризите й. Подпомогнал я да се сдобие със собствен дом в престижен столичен квартал, който заедно обзавели с помощта на специалисти по вътрешен дизайн.

Легенди се разказват за дома на Луна, в който имало стая за обувки, стая за рокли и стая за спортни дрехи. На разположение на дамата имало домашна помощничка, която се справяла отлично с всички домакински задължения, в които влизало дори правенето на кафе. Певицата шофирала луксозен джип и от време на време разпускала с шопинг и среща с верни приятелки. Стриктно подбирала храната си и имало дни, в които карала само на вода, за да пречисти организма си.

Пред свои колеги блондинката споделяла, че има таен обожател, който е готов на всичко заради нея. Някои от тях били посветени за митичния Мехмед и неговите богатства, трети го познавали лично. За всички било ясно, че маститият бизнесмен няма да разтрогне брака си, за да мине под венчило с нашенката. В Турция минавал за голям авторитет и думата му имала тежест на няколко континента. Евентуален развод би се отразил не само зле на бизнеса му, но и на уважението, което бил натрупал с години.