Тези, които доминират постоянно се определят като неустоими, способни, красиви и изкусителни. Дали и вие сте сред тях? Хороскопа ще ви разкрие.Кои са 3‐те зодии сред мъжете?

Овен
Първият знак на зодиака попада в доминиращите.Това е изцяло оформен мъж с отношението. Амбицията няма да му позволи да стои на страна и единствено да наблюдава. Той е необходимо винаги да бъде първи и не се отказва лесно от нещата, които си представя, но същият господства и в емоционално отношение.
Съответно според своя характер, избира мощна партньорка с подобни характеристики.

Телец
Телецът е съвършен партньор за жените, които искат да бъдат подчинени, но все пак да се пази тяхната женственост и чувственост. Никой не чувства по‐ добре женските нужди от телеца. В с*кса се раздава максимално. Въпреки самочувствието му и постоянство, може да мотивира всеки човек.

Лъв
С една дума – крал! Не е необходимо да повтаряме, че това е доминиращо същество без конкуренция. Лъвът извлича удоволствие на всяко поле. Той заема основно място на всички позиции и събития, така че очаква голяма подкрепа от партньорката си. Не се задоволява със средно в нито една форма. При него важи правилото всичко или нищо.

Кои са 3‐те най‐ доминиращи зодии сред жените?

Телец
Жената Телец е добра. Освен, че е хитра, тя знае как да задоволи партньора си и да позволи безгранична любов. Нейният дом е символ на хармония и топлина, а паралелно с това има невероятен усет за бизнес. С оглед на това, че има фобия от нищета, тя по всеки възможен начин печели пари. За нейните фантастични извивки няма нужда да говорим. Това е истинска мощна жена.

Везни
Тя е красавица, най‐красивата от всички знаци в хороскопа. Нея щом видите и прощавате всичко. Не може да се похвали, че е домакиня, но затова се пък е ужасно красива. Има уникални маниери и изглежда като богиня, която е слязла между
„обикновените“ жени. За нея не съществува врата, която не е отворена. Въпреки че не звучи справедливо към другите, такъв е животът на Везните.

Лъв
Също както при мъжете, така и при жените – Лъвицата е лъвица в буквалния смисъл на думата. Нейната поява очарова, знае да наложи волята си и за себе си избира само съвършеното. Кралицата е на добрият вкус, а дори и когато нещо прави погрешно, ще намери начин как да ви убеди, че това е правилното.