Индийска девойка изгори и обезглави малолетния син на насилника си, съобщи The Times of India. По думите на 13-годишната жертва, насилникът я заблудил като обещал да и даде белина, която момичето използвала като наркотик.Полицията узнала за престъпленията, когато кучетата издърпали на улицата изгореното тяло на петгодишното момченце, което е син на предполагаемия насилник. 

Момичето уточнило, че мъж на име Ринку я изнасилил на 18 октомври. След няколко дена индийката забелязала сина му. След това тя го повикала, убила го, отделила главата от тялото, сложила ги в полиетиленов плик и ги скрила под дървена ограда. 

И двамата престъпници били арестувани.

Изданието отбелязва, че родителите на момичето помолили следователите да не започват дело за изнасилване на дъщеря им, защото по техните думи нейните обвинения нямат нищо общо с реалността. Но така или иначе разследването се води като се отчитат всички детайли от историята, но сътрудниците от органите на реда обещали да вземат предвид, че момичето е наркозависимо и често влизало в конфликти с местните жители.