Българинът е много муден. Особено като си е посегнал снощи. И докато му дойде настроението, да излезе навън... Кога да гласува? Така скандалният Фънки коментира изборните настроения на нашенеца в днешния ден.В студиото на „Комбина” бяха поканени още актьорът Иван Ласкин и оперният певец Юлиан Константинов. Тримата бяха единодушни, че пасивността на избирателите има своето обяснение. „За 25 години беше съсипано всичко. Бяха унищожени детските градини, детските площадки. Българинът си хвана багажа и се изнесе навън”, коментира Ласкин. 

Според Юлиян Константинов проблемът е не само в демотивацията на българина, но и в манипулирания ромски вот, както и в липсата на образователен ценз за гласуване. „Да сте виждали циганин с очила? Освен един, който се съмнявам, че е истински циганин”, каза Константинов.

Фънки заяви, че няма нищо против да се кандидатира за кмет, визирайки облагите на местната власт, към които се стреми не един от днешните мераклии за общинско управление.

"Аз се чудя дали идват избори или изроди", намеси се Ласкин. 

"Ами какви да бъдат политиците? Те са българи като нас. Защото и ние сме такива. Ако ставаше въпрос само за правителство, щяхме да си "купим" отвън. Ама не става! Така че положението в България е такова, докато ние българите сме такива", заяви Юлиан Константинов.