Верен на традицията, Мол Русе ще донесе рaдост и страховити преживявания на малки и големи и този Хелоуин, 31 октомври. За всички почитатели на многовековния празник, които с нетърпение очакват да се предрешат в плашещи костюми, най-големият търговски център в града е осигурил безброй изненади и страховити подаръци.
Смразяващо страшните забавления започват с възможност за творческа изява - на 29 октомври - четвъртък, предхождащ Хелоуин - от 17.30 часа на последното ниво е организирано „Ателие за маски страшни и чудовища ужасни“. Креативни малчугани ще могат сами да изработят своите плашещи маски за празника, под вещото ръководство на Група за детски театър „Камила“ и маестра Лили Васили.
Подготовката за „Halloween 2015, Забавление по действителен случай“ продължава и на самия ден, когато от 11 до 13 часа на последния етаж ще се изработват злокобни тиквени фенери. Всеки е добре дошъл да отключи фантазията си и да сподели и научи най-актуалните техники за майсторене на традиционните за празника фенери от тиква.
Тази година Мол Русе ще спре дъха на своите гости и с възможност за снимка пред Омагьосаното огледало. Навръх празника, всички желаещи ще могат да позират в страшна поза и да получат образа си за спомен на момента. За всички, нуждаещи се от идеи за преобразяване - подсигурени са костюми и хелоуински грим, с които да се превърнат във вампир, вещица или принцеса специално за фотосесията. Безплатното ателие за страшен грим за храбри деца също ще допринесе за страховито доброто настроение на малчуганите.
За най-малките си посетители, молът е подготвил и среща с приказни герои, а между 16 и 17.30 часа  „Вкусотия или лудория?“ ще бъде ключът към безброй страховити подаръци и лакомства. 
Всички ужасни/прекрасни малки страшилища в костюми ще обиколят мола на тържествен Хелоуин парад от 17.30 часа, който ще ги отведе до сцената на последния етаж на търговския център. Кулминацията на Хелоуин 2015 ще бъде смразяващо страшното DJ и караоке парти за деца, стартиращо точно в 18 часа, изпъстрено с игри и изненади!