Колкото повече наближава финалът на „ВИП брадър”, толкова повече маските падат, а лагерите се оформят с все по-ясни граници. В сряда съквартирантите имаха възможност да видят мотивите, с които са номинирани. Те чуха много неприятни неща за себе си и това неминуемо ще се отрази на техните отношения.Някои от звездите ясно ще изразят несъгласието си с казаното за тях, а други ще почнат да делят VIP-овете в Къщата на по-големи и по-малки. Звездите ще влязат в ролята на анализатори, решавайки кой от тях се е изчерпал и кой има какво още да даде на шоуто и зрителите. Към кого натежават везните според звездите, ще разберем тази вечер. 

Мисията „Усмихни се, ако смееш“ продължава с пълна сила. Гъмов ще трябва да поднесе вечеря на Преслава и това ще предизвика у фолк дивата едновременно смях и плач. Люси пък ще вземе участие в едно болезнено караоке, което не трябва да предизвиква усмивки в останалите. 

Най-голямо изпитание за всички ще се окаже Баш Бай Брадър. Звездите няма да сдържат смеха си, въпреки че залогът е голям – за всяка усмивка през тях ще преминава ток.