Когато става въпрос за покупка на имот, всички сме съгласни, че изгодната цена е от голяма важност. За съжаление, доста често се случва да бъдем подмамени чрез ниската цена от недобросъвестни търговци. Изгодното може да излезе скъпо, ето защо ви съветваме, ако търсите евтини имоти Русе, да се доверите на  агенция за недвижими имоти. Брокерите познават пазара и могат да ви спестят проблеми и средства при покупка на имот.
В тази статия ще обърнем внимание на най-честите злоупотреби при продажба на имот.
СНИМКИ, ПОДОБРЕНИ С ФОТОШОП. Някои търговци започват да мамят още с публикуването на снимки в интернет. Често, при оглед на имота, става ясно, че снимките не отговарят на действителността и посочената ниска цена и добра снимка са били просто примамка. От тях не се вижда мухълът, напуканата мазилка, неподдържаните общи части.
ЗАМАСКИРАНИ ПРОБЛЕМИ. Лесно можете да бъдете измамени и ако купувате имот директно от собственик. Много хора преди продажба на жилището, правят козметични ремонти с евтини материали, за да замаскират нередностите. Мухъл се прикрива набързо с евтини тапети или окачени тавани. Проблеми в мокрите помещения се прикриват, като се постави нова лъскава китайска санитария.
ИЗМАМА ПРИ ОБЯВЯВАНЕ НА КВАДРАТУРАТА. Случва се клиентът да бъде подмамен от изгодната цена и приличен външен вид, но при сключване на сделката става ясно, че е закупил много по-малък по размер имот. Винаги искайте да видите точните квадрати в нотариалния акт, преди да сте платили.
ПРОДАЖБА НА ИПОТЕКИРАН ИМОТ. Често имотите, които са обявени за продажба на ниска цена, се оказват ипотекирани или имат други тежести. Следва да знаете, че при покупка на имот е добре да направите справка за тежести в имотния регистър на Службата по вписвания, каквато  услуга предлагаме ние в Сиана Имоти Русе.
И накрая следва да обобщим, че колкото и да ни се струва изгодна цената, преди да закупим какъвто и да било имот, трябва да го проверим по всякакъв начин, за да не се окажем измамени.