Изцяло в нова светлина ще видят феновете Криско в новото му видео „Нашият живот“. Хитовият изпълнител и жури в X Factor представя за първи път новата си песен днес, в която той се връща към своето детство и ученическите си години в родното Габрово.

Специална роля във видеото има актрисата София Василева, която изиграва първата ученическа любов на Криско. Тя е завършила Royal Central School of Speech and Drama в Лондон, а на българската публика е позната от миналите й проекти – водеща на култовото предаване „Споко“, „Рекламна пауза“ и „Мотор шоу“, както и запомнящата се реклама „О, Пепи“. В момента София приключва снимките на пълнометражен филм и организира независими арт проекти.

В „Нашият живот“ специално участие имат и „Бон-Бон“, а видеото ни среща и с учителката на Криско в Националната априловска гимназия в Габрово. Режисьор на клипа е Кирил Киров – Кико, който е отговорен за неповторимите представяния и на участниците в трите сезона на X Factor, както и за първите стъпки на Криско в актьорското майсторство – на сцената на „Като две капки вода“.

„Най-хубавото в „Нашият живот“ е детството. Затова замислихме и направихме песента с всички щуротии, в които живее и фантазира всяко дете“, коментира Криско.

Премиерата на видеото в Интернет ще бъде днес, а в четвъртък рапърът ще я представи на музикалната сцена на X Factor.