ДВЕ ПАРКИРАНИ В СЪСЕДСТВО КОЛИ до блок "Рилски езера" на бул."Гоце Делчев" останали без музикалните си уредби, откраднати по идентичен начин - след огъване на шофьорската врата и рязанена кабилета на техниката. Сигнал за престъплението подал собственик на "Форд Орион", а при огледа се установило, чее пострадало и "Ауди", от което бил свален и акумулаторът. 

ДВАМА ШОФЬОРИ С НАД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛ са хванати в неделя. Пръв изгубил книжката си 30-годишен мъж от Цар Калоян, проверен в 5 часа сутринта и дал резултат 2.41 промила. Вечерта 20.40 ч в Сливо поле  Т.Б. сам се издал, като криволичел с фиата си пред автопатрул, а дрегерът показал, защо не може да държи права линия - 28-годишният мъж карал с 2.14 промила алкохол.

БАНДИТИ СТРОШИЛИ витрина в магазин за 500 лева, за да откраднат оборот от 20 лева. Кражбата е извършена в понеделник в 2.19 часа в търговски обект в бл."Левента" на бул."България".

ВЕЛОСИПЕД "Cross Columbia" е откраднат от партерно помещения в бл."Сопот" за времето от петък до понеделник. Заявената щета в размер на 400 лева. 

НЕПРАВОСПОСОБЕН ШОФЬОР е заловен да кара кола за пореден път в събота. 22.годишният Б.Д. е спипан с опел до бл."Българка". Справка показала, че младежът има съставени актове и издадени наказателни постановления, за това, че постоянно кара кола без книжка.

В КРАЖБА НА ТОК е уличен жител на Глоджево. Проверката на инкасатор показала, че Р.А.,на 44 г., е закачил единия край на проводник към мрежата на железобетонен стълб, а другият край на кабела е бил вкаран в разклонител с две гнезда в дома му.

СЪПРУГ СЪС ЗАПОВЕД за защита от домашно насилие влязъл в дома на жена си в Две могили в неделя следобед. Тя се обадила в полицията и пристигналият екип открил Х.С, скрит зад вратата на една от стаите.

ЦЕХ ЗА СУШЕНЕ НА БИЛКИ пламнал в понеделник в 17 часа в Ценово. Огнеборците хвърлили 3 тона вода за загасяне на пожара, но 200 кила билки изгорели. Причината е прегряване на сушилни скари, които са запалили билките.