Детска учителка по пиано от американския щат Флорида е обвинена в това, че е превърнала естествения и природен акт на кърменето в сексуален фетиш с цел правене на печалба, в който участвал собственият й малък син. 31-годишната Лея Фелтън от Талахаси бе арестувана миналия петък, след като следователите откриха секс видеа в мрежата, на които тя кърми своя син.

Случаят е попаднал в полезрението на властите, след като мъж в Уисконсин бе спипан със седем от домашните клипове на Фелтън, които той си поръчал чрез профила си в ПейПал.
„На клиповете Фелтън кърми бебе и се маже с благовонно масло, както и прави и други секс актове”, казаха от офиса на шерифа в Уисконсин в изявление, цитирано от Tallahassee Democrat.
Съпругата на заподозрения от Уисконсин, Блейд Лейн каза пред радио WTXL, че е споделила пред полицаите, че съпругът й е пътувал до Флорида, за д се срещне Фелтън – самотна майка на 18-месечно бебе, за да прави с нея секс.
Фелтън е обвинена в жестокост към дете и допускането на дете да участва в секс акт, разврат с дете, притежание на порнография и сексуално нападение срещу дете, по-малко от 12 години.
Според съдебни документи, с които се е сдобило списание „Пийпъл”, в един от записите, намерени в дома на Фелтън, се вижда вагината на жената, а панталонките на детето се допират до нея. На друг клип, според съдебните документи, Фелтън „мачка гърдите си в лицето на детето”.