Спасих Слави Трифонов от черна магия. Това твърди единственият шаман у нас – маг Ивайло. „Беше прокоба за невървеж, здравословни проблеми и упадък в бизнеса преди доста години. Беше му „завързан” късметът във вуду кукла, върху която беше работено на астрално ниво. Имал връзка няколко месеца с момиче от Варна, но то си въобразило, че може да го впримчи в брак. Нещата се оправиха”, каза Ивайло Илиев, цитиран от „България днес”.Той обясни, че по тази карибска технология в България се работило отдавна. „За да му се развие късметът, изчистих аурата му. Той, откакто е в шоубизнеса, е „затрупан” от енергиен негативен облак от завист, който е чакал само искрица, за да „избухне” бурята. Необходимо е било да му се направи защитно поле, за да му тръгнат нещата. Това и направих”, каза още той. По думите му черната магия не започва да действа веднага, а след няколко месеца. За вуду куклата пък не бил необходим генетичен материал – косъм, нокът, кръв или урина, защото вече се работело по информация, по снимка. „Важното е прокобникът да изработи кукла, която отговаря на лицето по идентификационен код. Така целенасочената деструктивна информация се предава върху астрала на насочения, както се предават данни чрез джиесем и нещата се получават. Слава Богу, сега всичко е наред със Слави”, добави маг Ивайло. 

Парапсихологът, който повече от 20 години се занимава с кармични корекции, ясновидство и магика, разказа още, че преди година-две най-голямата му клиентела били фолкпевиците. Тогава имало бум на отмъщение и саморазправа по трансцедентален начин. „Идваха със самостоятелен прием, запазен час, заобиколени от бодигардове”, каза Ивайло, без да споменава имената на клиентките си, защото не било етично. „Дори мога да спомена за случай, в който едва спасих от черни заклинания бременна фолкпевица, на която зла колежка поръчала магия да не роди. Целта беше да изпадне в стрес от загубата на бебето и да се откаже от сцената. Слава Богу, хванахме прокобата навреме. Мога да кажа със сигурност, че смъртта на фолкпевицата Румяна преди години се дължеше именно на такава силна магия, направена за смърт”, заяви магът. 

Той добави, че от година насам най-честите му клиенти са политиците – министри, депутати, дори чуждестранни дипломати. „Много от тях нямат магии, но са подложени на всякакви атаки и идвам да им правя защитни амулети”, каза още маг Ивайло.