Новата Мис Плеймейт Елена Кучкова ще се замисли сериозно дали да се отзове на офертата "секс за една нощ", ако от другата страна стоят 100 000 лева.

Това заяви тя пред Нова телевизия.

Кучкова призна, че е отхвърляла няколко предложения от мъже за няколкочасово забавление срещу 10 хил. лв.

"За мен сега е много рисковано, медиите се нуждаят от много неща, за да пишат. Откъде да знам, може медиите да ги пускат тези оферти, за да се вържа. Виж, за оферта 100 000, бих си помислила. Трябва да си знаеш цената, а 100 000 са голямо изкушение", каза Кучкова.

"Правя все хубави неща. Не съм казала буквално, че обичам мръсния секс, медиите го украсяват. Казах, че нямам задръжки. Ако си паснем с партньора какво лошо има. Имала съм връзки, в които са ме глезели, подаръци, но оферти с непознат, не. Аз държа на връзките, на отношенията. Важното е на хората да им е хубаво, когато са заедно, вече глезенето е плюс", коментира плеймейтката.

Тя се оплака, че все още не са ѝ дали колата, която е наградата ѝ от конкурса. "Казаха ми, че доуточнявали документи. Направихме хубави снимки с нея, поснимахме се, но сега очаквам колата".

По повод твърденията на друга участничка в конкурса - Джулиана, че са били ясни победителките още преди края на надпреварата, Елена бе категорична, че никой не ѝ е платил победата.

"Защо Джулиана го направи това два дни преди финала. Защото всичко беше ясно, имаше гласуване в сайта на Плейбой. Видя се кои са харесвани, кои са коментирани. Последните два дни се видя. Мога да се закълна, че за мен никой не е плащал. Заклевам се в близките си, че никой не седи зад мен.

Ако имаше такъв мъж, щях да му кажа: "дай си ми паричките" и щях да карам и много по-хубава кола от тази", обясни Кучкова.

По повод слуховете, че бизнесменът Христо Сираков, известен с влечението си към манекенки, е платил короната ѝ, тя коментира: "С Христо Сираков сме работили заедно. В добри отношения сме, вечеряли сме, но дотук. Той в момента има гадже. Ако беше платил той, щеше да бъде с мен, а не с друга".

Кучкова подчерта, че не е танцувала на пилон в Лондон, а е работила в домакинството.

"Тогава бях малка, не бях сложила силикона, не изглеждах по този начин. Бях на 18 -19 г. , бях от малкия град, не бях в час с тези неща - шоубизнеса и танците", коментира плеймейтката.