Страхотен екшън се заформил на делото, заведено от бившата любовница на Джордж Сорос Адриана Ферейр за обезщетение от 50 милиона долара, съобщи „Дейли мейл”.
31-годишната актриса побесняла заради наглото държание на Сорос пред съда. Нервите й не издържали и тя изригнала с думите „ш*бан задник” и го цапардосала през лицето.

Адвокатът на финансиста понечил да помогне на подопечния си, но жената с един удар съборила очилата му на пода и го изритала в крака. Няколко мъже от залата едва успели да укротят разбеснялата се актриса. Тя имала 5-годишна връзка с милиардера, която приключила през 2011 година.

Адриана Ферейр твърдяла, че през това време не му е изневерявала и дори настоявала да заживеят на семейни начала. Тя отрича да е била засипвана с бижута и пари от стиснатия Сорос.

Дори когато той й обещал мезонет в Манхатън за скромната за него сума от 1.9 милиона долара, не удържал на думата си и не й предоставил ключовете от имота. Вместо на нея, богаташът от унгарски произход дал жилището на медицинската сестра, която се грижела за него.

Когато актрисата му поискала обяснение, Сорос я зашлевил, докато още били в леглото. Дълго след това Ферейр се лекувала от посттравматичен стрес, твърди самата тя.