В светлината на планкинга, нова странна интернет мания набира все по-голяма сила. Наречен „Замразеният бройлер”, заченатият в Нова Зеландия феномен кара хората да се събличат чисто голи и да се свиват в поза на замразено пиле. Като повечето интернет моди, тя е лесна за подражание и може да бъде практикувана къде ли не, стига да се чувствате комфортно с това, което вършите.Говорител на страницата на „Замразеният бойлер” във Фейсбук разказа пред австралийската редакция на „Дейли Мейл”, че всичко е започнало с трик по време на парти. „Нашата група започна да се състезава кой ще направи най-добрата снимка на замразения бройлер. Стана толкова смешно, че го споделихме и с останалия свят”, обяснява той. 

От заведения за хранене през покриви на къщи, бензиностанции и гори, групата приятели мислят постоянно за все по-интересни места за снимки. „Направо е невъзможно да се избере най-доброто място, защото в края на дена малкото може да се окаже повече – да има по-голям ефект”, обяснява говорителят. 

„Надяваме се някой ден да видим Барак Обама да се размразява пред Белия дом, а Мишел Обама да клати глава изумена”, пожелава си той.