Седмици преди премиерата на новия си сингъл, рапърът Наско Колев кани феновете си на лична среща за снимка и автограф в най-големия търговско-развлекателен център в града Мол Русе.
Русе е част от кампания в пет от големите градове на България, промотираща ексклузивна серия тетрадки с лика на хип-хоп сензацията. 
Дългоочакваното посещение на тийнидола ще бъде на 11 октомври, неделя, когато феновете ще могат лично да се срещнат с Наско и да получат автограф и снимка с любимеца си от 16 часа пред книжарница „Сиела“ в мола.
Най-търсените ученически артикули този сезон - тетрадките от кампанията „Бъди в час с Атанас Колев“, ще са достъпни само в книжарници „Сиела“, както и онлайн на www.ciela.com. Организаторите обещават подаръци за всички, закупили две или повече тетрадки в промоционалния период от 10 до 31 октомври. 
„Идеята се роди спонтанно. Исках да направя нещо лично, оригинално и в същото време полезно. Ще се радвам, ако с това успея да мотивирам учениците и студентите, защото осъзнавам, че образованието е най-ценната инвестиция в живота на всеки“, сподели Наско.
Не пропускайте срещата на живо с хип-хоп отличника Атанас Колев, тази неделя от 16 часа в Мол Русе, канят организаторите.