Преслава напусна къщата в Нови хан и "ВИП брадър" осиротя. Това е мнението на стотиците хиляди фенове на шоуто, които всяка вечер се залостваха пред телевизорите, за да проследят изявите на фолк певицата.
Изненадващо или не, Пресли се оказа най-симпатичната ВИП съквартирантка и обра овациите не само на публиката, но и на останалите звезди в шоуто. При това положение не беше никак изненадващо, че продуцентите на "Брадъра" направиха и невъзможното, за да накарат фолпевицата да остане в шоуто до самия му край.
По информация на "168 часа" певицата е имала двуседмичен договор, за който е прибрала колосална за българските стандарти сума. Пресли остава няколко дни повече от предвиденото, но след това решава да си тръгне.
Подложена е на страхотен "приятелски" огън, но остава непреклонна 
Хората на Нико Тупарев стигат още по-далеч, предлагайки изкушаващ финансов бонус на певицата, но и това не успява да я пречупи.
"Пресли явно има доста сериозни ангажименти извън шоуто, след като не се нави да остане поне още за месец. Щеше да изкара наистина добри пари. Предлагали са й по 90 хил. лева за всяка седмица, която остане в къщата. Дори не се е замислила за секунда, преди да каже "не" и на тази финална оферта. Представете си колко много пари са това само за да стои в луксозната обстановка и да пръска чар пред камерите. Всеки друг на нейно място щеше да се навие, но тя отказа. Това могат да си го позволят само наистина големите звезди", категоричен е човек от екипа на рейтинговото предаване.