Невероятни неща се случват всеки ден, но тази мистериозна история, завършва наистина трогателно. Когато 14-годишният Дейв Хикман отива на лов с дядо си в гората чува странен звук, наподобяващ бебешко гукане. Малкият Дейв решава да разследва откъде идва нетипичния за гората звук без да предполага на каква гледка ще се натъкне.
Той открива бебе захвърлено в горската шума.
"Тя беше цялата мокра и трепереща, с посинели устни и завита в дрипа хавлия", спомня си Дейв. От 1955 година, когато момчето намира малкото момиченце той не може да се отърве от гледката, която остава траен отпечатък в съзнанието му. 
"Виждам тази картина всеки ден от живота си. Всеки ден виждам ясно колко безпомощно лежеше в листата, сигурен съм че никога няма да забравя тази гледка", убеден е Дейв.
Той и дядо му взимат изоставеното бебче и успяват да го спасят като бързо го водят в болница. Новината затова как 14-годишното момче е спасило изоставено момиченце влиза във вестниците, но за Дейв историята не приключва толкова бързо, колкото светкавично е забравена от медиите.

Само няколко седмици по-късно Дейв трябва да се раздели с момиченцето, защото тя е осиновена. Социалните работници дават само няколко минути на Дейв да се сбогува с бебе, което е спасил и не му казват къде ще бъде отгледана тя.
Дейв прекарва 58-години в опити да намери бебето, което е спасил и малко преди да изгуби надежда през 2013 година, той получава неочаквано обаждане от шерифа. 
Той му продиктува телефонен номер и името Мери Елън Сю, както са кръстили изоставеното бебе.
"Това е твоето малко момиченце, Дейв, Мери е бебето, което ти спаси през 1955-та", спомня си думите на шерифа Дейв.