ДВАМА ГАСТРОЛЬОРИ от ловешко село са заловени, докато крадат пари от кафе автомат. М.Р., на 17 г., и две години по-големият от него А.А. били спипани на ул."Потсдам" от екип на охранителната фирма, в която звъннала алармата на автомата. Крадците са предадени на полицията. 

36-ГОДИШЕН НАРКОМАН е заловен от Второ РПУ с доза хероин в джоба. Известният на полицията наркозависим бил спипан на улица във "Възраждане" в петък вечерта. След откарване в управлението той доброволно извадил пакетчето с дрога и го предал на униформените.

НАРЯЗАН ТЮТЮН в голям плик е намерен в 52-годишен мъж в дома му в Две могили от полицаи, които отишли в тях по сигнал.

ТАБЛЕТ, ЗАРЯДНИ И ФЛАШКА за интернет за общо 200 лева са откраднати от микробус "Форд", паркиран на бул."Ц.Освободител" в петък в 1.15 часа след полунощ. Кражбата е извършена чрез счупване на стъклото на предната дясна врата.

79-ГОДИШЕН ВОДАЧ на рено блъснал с дясната страна на бронята си велосипедист на 27 години и го съборил на земята в събота в 17 часа. Инцидентът станал малко преди Иваново по четвъртокласния път за Две могили. Младежът е откаран в болницата и е настанен с натъртвания по тялото. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.